Bestel tickets

Instructeur tricksles

Op zoek naar een flexibele én sportieve job die je makkelijk kunt combineren met een studie of andere baan? Bij Jumping Jack zijn wij op zoek naar een instructeur die een aantal uur in de week trickles kan geven! 

Ben jij..

Vaak op trampolines te vinden? En word je enthousiast van ons concept, adem je begrippen als backflips en gainers en lijkt het je leuk om bezoekers van verschillende leeftijden tricks te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag in een jong team van mannen en vrouwen. Je gaat op verschillende momenten in de week tricksles op de trampolines geven. Wat de exacte uren zijn, bespreken we graag met je. 

Wat vragen wij?

Je bent 18+ jaar en je bent gek op sport en beweging. Flexibel hoef je niet te zijn, want de trickslessen zijn altijd op dezelfde dagen en tijden ingepland. 

Niet verplicht, maar wel mooi meegenomen als:

- Je in het bezit bent van een EHBO- of BHV-diploma.
- Je een diploma KSS niveau 3 of hoger, ALO, CIOS, Fit!vak, KNGU of een gelijkwaardig diploma in de pocket hebt.
- Je geen opleiding hebt, maar gewoon ontzettend goed bent op de trampoline. 

Wie zijn wij?

Nog even over ons: Jumping Jack is dé urban sensatie op het gebied van trampolineparken. Met 2400m2 aan trampolines, parcours, foampit en dodgeball-courts gaan wij voor de gehele beleving. In de stijl van Metropolitan New York is Jumping Jack rauw, vol adrenaline en voor jong en oud. Als medewerker ben je onderdeel van een team die voor Jumping Jack de sfeer neerzet. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de unieke beleving van de bezoeker waar jij vol enthousiasme en passie aan meewerkt.

Ja, ik wil deze baan!

Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie en cv naar Leandro Els: lels@jumpingjack.nl