Bestel tickets

Freerun instructeur

Heb jij ervaring met freerunning en ga je zelf ook graag de uitdaging aan op indoor parcours? Deel je passie bij ons en word freerun instructeur! 

Wat ga je doen?

Je geeft op vrijdag les aan jongeren op ons indoor freerunparcours. Jij leert hen nieuwe tricks en huidige tricks te verbeteren. Veiligheid staat bij ons op nummer één, dus help je mee om de freerunarea veilig en opgeruimd te houden. 

Wat vragen wij?

Je bent 18+ jaar en je bent gek op sport en beweging. Je hebt minimaal één jaar ervaring in het geven van freerunles. De vrijdagles wordt van jou, maar bij afwezigheid van collega's kun je soms ook bijspringen op de dinsdag. Bekijk de lesuren hier

Niet verplicht, maar wel mooi meegenomen als:

• Je in het bezit bent van een EHBO- of BHV-diploma
• Je een sportopleiding volgt of hebt afgerond
• Je in het bezit bent van een freerun certificaat 

Wie zijn wij?

Jumping Jack is dé urban sensatie op het gebied van trampolineparken. Met 2400m2 aan trampolines, parcours, foampit en dodgeball-courts gaan wij voor de gehele beleving. In de stijl van Metropolitan New York is Jumping Jack rauw, vol adrenaline en voor jong en oud. Als medewerker ben je onderdeel van een team die voor Jumping Jack de sfeer neerzet. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de unieke beleving van de bezoeker waar jij vol enthousiasme en passie aan meewerkt.

Ja, ik wil deze baan!

Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie en cv naar Leandro Els: lels@jumpingjack.nl